Schilderwerk

Hoogeweg Schildersbedrijf kan al het schilderwerk voor u verzorgen. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds, wanden ramen of deuren. 

U bent bij ons aan het juiste adres!

Binnenschilderwerk

Hoogeweg Schildersbedrijf kan al het schilderwerk voor u verzorgen. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds, wanden ramen of deuren, u bent bij ons aan het juiste adres

Buitenschilderwerk

Is de buitenzijde van uw pand nog in topconditie?
Duurzaam en mooi buitenschilderwerk valt of staat met het gebruik van de juiste materialen en gereedschappen en een correcte en professionele werkwijze.

Wand- en vloerafwerking

Wij kunnen uw wanden behangen, schilderen, stucen of spuiten. Een mooie wandafwerking bepaalt mede de sfeer in uw huis of bedrijfspand.
Voor het afwerken van betonnen en houten vloeren hebben wij een scala aan afwerkingsproducten en technieken en worden ondersteund door specialistische bedrijven.
Een vloercoating is de oplossing om een garage- of bedrijfsvloer schoon te houden. Deze coating is vrijwel onderhoudsvrij, slijtvast en op verzoek voorzien van antislip. Ook toepasbaar in kelders, magazijnen, showrooms en op balkons.

Planmatig onderhoud

Wilt u voortaan zorgeloos genieten van uw schilderwerk?
Voorkomen is beter dan genezen. Huizen, bedrijfspanden en openbare gebouwen blijven veel langer in een goede conditie als het schilderwerk met regelmaat wordt uitgevoerd. In samenwerking met de verfindustrie brengen wij een schildersadvies uit, met hieraan gekoppeld een meerjarig onderhoudsadvies.

Aanvullende werkzaamheden

Kan Hoogeweg op andere gebieden iets voor u betekenen?
Als onderdeel van Hoogeweg kan Tympaan Vastgoedzorg (zie http://www.tympaanvastgoedzorg.nl/) uw totale verbouwing of restauratie regelen. Ook voor de verbouwing van uw keuken, slaap- en badkamer bent u bij ons aan het juiste adres.